ranteet auki

hei pitkästä aikaa.äiti kommentoi että blogia pitäisi pitkästä aikaa päivittää ajatella!!,marraskuussa viimeksi.olen tänään ulkoillut,tavannut lääkärin. Nyt on huonompi kausi.toissa päivänä vahingoitin itseäni.se kaduttaa ja on tosi paha morkkis!!,ei kannata tehdä!mulla oli niin kauniit kädet !!häpeän niitä.mutta onneksi ne oli pinta naarmuja!!myös

minulla on todella rankkoja pakko oireita.mutta niitten kanssa täytyy elää.päivä päivältä eteen päin kiitos kun luot

Tietoja emma12

Olen 20 vuotias Nainen olen sairastanut parisen vuotta skitsofreniaa.minulle tärkeitä juttuja on vaatteet ja ulkonäkö kerron blogissani elämästäni sairauden Kanssa ja kaikkea kiinnostavaq
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *