hiton hyvä elämä

Moro!,oon voinut hyvin tai voisi sanoa että huippu hyvin :-).olen tarvinnut rauhoittavia  viimeksi 16.10 se On ennätys!! Ja olen ylpeä itsestäni;-).jotenkin alkanut jaksamaan paremmin keskittyä elämiseen ja nauttimaan siitä. Sen lisäksi olen rakentanut elämään asioita josta nautin.kuten liikunta.harrastan juoksua ja jumppaan hoitajan kanssa myös minusta löytyy luovia puolia rakastan värittää;-)

juttelin juuri äidin kanssa joulusta. Se menee täällä sairaalassa.kuten viimeiset 4joulua. Hanuristahan se on mutta ei voi mitään.

Tietoja emma12

Olen 20 vuotias Nainen olen sairastanut parisen vuotta skitsofreniaa.minulle tärkeitä juttuja on vaatteet ja ulkonäkö kerron blogissani elämästäni sairauden Kanssa ja kaikkea kiinnostavaq
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *