Ahdistus

joo,varoitus!,seuraava teksti on rankkaa luettavaa.

eilinen päivä oli yhtä suomeksi sanottuna yhtä helvettiä.ahdistus alkoi siinä noin 12-13.ekana oli sitä ”perus ahistusta” ,jota on pitkin päivää.mutta sitten olo huononi pitkin iltapäivää/iltaa sitten alkoikin tosi paha olo kuulin päänsisällä kiljumista naurua minusta tuntuu että kaikki vaa. Nauraa mulle ja joku kirkuu..kukaanhan niin ei ollut tehnyt.lisäksi tuntui että joku vainosi minua,vaikka se ei ollut totta.ilta oli vaikea niinkun kirjoitinkin. Illalla lääkkeillä kysyin että onko nää lääkkeet myrkytetty nyt jo melkein nauran sille.sitten kun oli nukkumaan meno aika päätin ottaa tarvittavaa ja nukuin hyvin:)

ps en nyt jaksanut kirjoittaa pakko oireista mutta

joskus sitten kommentoikaa faceen

Tietoja emma12

Olen 20 vuotias Nainen olen sairastanut parisen vuotta skitsofreniaa.minulle tärkeitä juttuja on vaatteet ja ulkonäkö kerron blogissani elämästäni sairauden Kanssa ja kaikkea kiinnostavaq
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *