itsensä herra

hei vaan !!,sori kun en oo päivitellyt blogiani.minulla menee todella ”vuoristo rataa” elämä.ahdistus ja harhat seuraavat minua jatkuvasti uusin harhani on se että tuntuu että ikkunan läpi lähetään ”signaaleja”  jotka aiheuttavat kuoleman vaaraa mutta tiedän että ne ovat harhoja.positiivisia asioita on se että en ole ollut itsetuhoisen mullahan on ollut monta vuotta viiltely taipumusta.haluan sanoa että jos suunnitelet/oot viillellyt kannattaa hakea apua,ettei sit käy mitää lopullista.

stemppii

Tietoja emma12

Olen 20 vuotias Nainen olen sairastanut parisen vuotta skitsofreniaa.minulle tärkeitä juttuja on vaatteet ja ulkonäkö kerron blogissani elämästäni sairauden Kanssa ja kaikkea kiinnostavaq
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *