1 päivä

Ihanaa,kun sain tän blogin toimimaan:),oli aika työ..haluan pyytää anteeksi blogini nimeä se tuli vahingossa. Tänään äänien kanssa on ollut aikalailla helppoa.muutenkin ei oo ahistanut tai tarvinnut tarvittavia söin äsken tofu nakki keittoa oli hyvää illalle ei oo mitååh suunnitelmia telkkarin ääressä menee ja ehkä kuuntelen äänikirjaa mutta sairaus ottaa vallan silloin itken huudan tärisen tuntuu kuin seinät kaatuisivat niskaan mutta olen vahva kun kallio ”äänet ova ääniä”

Tietoja emma12

Olen 20 vuotias Nainen olen sairastanut parisen vuotta skitsofreniaa.minulle tärkeitä juttuja on vaatteet ja ulkonäkö kerron blogissani elämästäni sairauden Kanssa ja kaikkea kiinnostavaq
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *